Vad är Engelen?

Engelen är en kommande anläggning som planeras att bli färdigställd under juni 2015. Denna fastighet är planerad att inneha totalt 12 hotellägenheter, varav ungefär 50 bäddar. Engelen är ett av flera projekt som är planerad av företaget Apartment Sweden AB, som totalt har över 200 lägenheter i Göteborg.

Namnet ”Engelen” kommer från adressen Engelbrektsgatan 34, som fastigheten är planerad att byggas på. Vissa tror dock att namnet kommer från filmen med samma namn, men det stämmer alltså inte. Trots att deras projekt att bygga Engelen inte är stort, så är det en omfattande byggnation.

Vanligtvis kan det förekomma vissa förseningar i leveranser av material eller interiörer under en byggnation, men om det skulle inträffa underrättas intresserad kunder omedelbart om det. Allt för att intressenter och blivande köpare ska kunna veta vilket datum allt beräknas att vara klart.

Engelen – Lägenheten som inkluderar det mesta.

För de flesta är begreppet ”hotellägenhet” något som man kanske inte har hört talas om tidigare. En hotellägenhet kan jämföras med en helt vanlig lägenhet, förutom att den dock inkluderar flera andra fördelar. Likt Apartment Sweden AB:s andra hotellägenheter inkluderar Engelen allt som kan tänkas behövas på längre sikt. Vanligtvis ingår det alltid el, värme, vatten, TV-licens och internet via Wi-Fi.

Toalettartiklar tillhandahålls även vid behov och slutstädningen är alltid inkluderad i priset. Man har även möjlighet att boka extra städhjälp, fler TV-kanaler eller en egen parkeringsplats om man så önskar. För att kunderna ska bli så nöjda som möjligt behöver man endast boka till det datum då man har planerat att stanna. Om man däremot är osäker på datumet erbjuder Engelen också en tillsvidarebokning med 1 månads uppsägningstid.